https://www.punchpr.nl/team/_398____NL

"I don't need professional and dedicated team to make my business more succesSful" -  Said no one ever

 

Victoria Strategie

Ik kijk soms vol bewondering naar een echtpaar dat al dertig jaar samen is en nog steeds verliefd. Ik heb dat zelfde met PR, al tien jaar gepassioneerd bezig met dit vak, eerst internationaal met de grote merken nu  sinds  vier-en-een-half jaar in Nederland en volledig gericht op de Nederlandse markt.

De Nederlandse taal is mijn  grootste uitdaging. Daarom ben ik extra alert op de teksten die ik aflever.  Met de Nederlandse taal wordt vaak slordig omgegaan, de neerlandica van ons bedrijf borgt onze kwaliteit.

 

Rob Vorm


Grafisch vormgeven vraagt om gevoel voor verhoudingen. Geen kunst om een pagina te vullen met tekst en beeld maar de kunst van het kiezen voor verhoudingen schept de juiste ruimte. en bepaalt het resultaat.  Mijn uitdaging en passie voor elke dag. 

 

 

Lara Beeld

I have started from my hobby as travel photographer. Cities, nature, people… what could be more inspiring? Living our lives, sometimes we forget that time flies incredibly fast and there are so many moments that we can keep in our memories only. If you want to capture them now and share your happiness with your friends, family or children today and in the future, just let me know! We can do that together! 
Interested? More of my work here: http://liveinartphotography.com 

 

José Tekst

Ik houd van mijn moedertaal en ik lijd aan een milde vorm van taalpurisme.Een geestig taalgebruik veroorzaakt glimlachjes die mijn dag goed maken. Zo ben ik een Tralala Domestica(huismus)en ik beweeg mij voort op een boterhammenfiets (dus geen E-bike ik gebruik mijn eigen energie gevoed door volkorenbrood).

 

People do not buy goods or services. They buy relations, stories and magic.